Matex ThermicRoll

Hoogwaardige spiraalroldeur voor binnen & buiten

Ontdek de duurzame en betrouwbare Thermicroll spiraalroldeuren, 
speciaal ontworpen voor intensief gebruik.

Thermicroll spiraalroldeuren bieden een zeer competitieve prijs-kwaliteitverhouding en excelleren in snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. De deur  bestaat uit geïsoleerde panelen van geanodiseerd aluminium en een stalen frame. Met de keuze tussen deurpanelen van 50 of 80 mm dikte, biedt deze deur uitstekende thermische en akoestische isolatie.

Onze spiraalroldeuren zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik, waardoor ze buitengewoon betrouwbaar zijn. Met een indrukwekkende levensduur van 3.000.000 cycli bij standaard preventief onderhoud, garanderen wij duurzaamheid en topprestaties. Daarnaast zijn onze deuren veilig, snel en zeer gunstig geprijsd, wat samen met lage onderhouds- en bedrijfskosten onze Thermicroll deuren tot een verantwoorde investering maakt.

Dankzij de flexibele indeling van de spiraal zijn onze deuren vrijwel overal toepasbaar. Of het nu gaat om bedrijfsgebouwen of parkeergarages, de Thermicroll spiraalroldeur vindt moeiteloos zijn plaats in de buitengevel, waardoor het een veelzijdige en praktische keuze is voor diverse toepassingen.

Belangrijkste specificaties

Spiraalroldeur Matex Thermicroll
Max. afmetingen:
B 6.500 mm x H 6.500 mm
Max. openingssnelheid:
Standaard 1,5 m/sec, maximaal 2,0 m/sec
Panelen:
Standaard: aluminium, 50 mm, thermisch onderbroken. Optioneel 80mm.
Kleuren
Standaard RAL 9006, optioneel RAL 3004 RAL 5010 RAL 7016 RAL 7037 RAL 9002 RAL 9005
Frame/Geleiders/Omkasting:
gegalvaniseerd staal, optioneel RAL n.t.b. of RVS
Windklasse:
<B 3000 mm x H 3000 mm: klasse 4 >B 3000 mm x H 3000 mm: klasse 3
Isolatiewaarde (U)
Standaard (50 mm): U = 1.5 W/m2K. Optioneel (80 mm) U = 0.7 Wm2K

Bekijk hieronder alle kenmerken van de Matex Thermicroll

Designs en kleuren
Bediening
Aandrijving
Opties
Inbouwtekeningen en technische specificaties

De voordelen van de Matex Thermicroll:

Razendsnel

Met indrukwekkende openingssnelheden tot 2,0 m/s behoren onze Thermicroll spiraalroldeuren tot de snelste op de markt. Dankzij een frequentiegeregelde motor worden de panelen snel, soepel en gedempt geleid in stevige polyethyleen profielen.

Veilig

Standaard uitgerust met uitgebreide veiligheidscomponenten, waaronder een lichtgordijn, bieden de Thermicroll deuren een ongeëvenaard niveau van veiligheid. Daarnaast worden onze spiraalroldeuren aangedreven door een dubbele ketting en is de deur uitgebalanceerd met een contragewicht. Voor beide Thermicroll deuren zijn extra veiligheidsopties beschikbaar, waardoor we voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Betrouwbaar

De Thermicroll deuren staan bekend om hun uitzonderlijke betrouwbaarheid. Met een levensduur van maar liefst 3.000.000 cycli bij standaard preventief onderhoud, bieden ze een ongeëvenaarde duurzaamheid. De lage onderhouds- en bedrijfskosten maken de Thermicroll deuren niet alleen betrouwbaar, maar ook een verstandige en duurzame investering voor elke toepassing.

Isolatie

Onze Thermicroll® spiraalroldeuren zorgen voor comfort en efficiëntie door goede thermische en akoestische isolatie aan te bieden. (Standaard: aluminium, 50 mm, thermisch onderbroken. U = 1.5 W/m2K. Optioneel: aluminium, 80 mm, thermisch onderbroken. U = 0.7 Wm2K)

Windbestendig

De Thermicroll zijn stevig en bestand tegen windbelastingen tot 170 km/uur. Ideaal voor locaties met ruige weersomstandigheden waar betrouwbaarheid een prioriteit is.

Snelle doorstroom

Optimaliseer de verkeersdoorvoer door onze Thermicroll spiraalroldeuren slim te koppelen met slagbomen of verkeerslichten. Zo wordt de doorstroming van voertuigen efficiënter.