Over Matex

Voor elke situatie een passende deur

Matex Deuren is een gerenommeerde leverancier van eenvoudige tot gecompliceerde automatische bedrijfsdeuren. Sinds 1965 produceren, leveren, installeren én onderhouden we industriële deursystemen. Het deurenaanbod omvat alle typen deuren. Onze eigen engineering- en productieafdeling ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige deursystemen op maat, waaronder ook zeer grote en bijzondere deurconstructies met vele vormgevings- en energiebewuste mogelijkheden. 

Matex levert onder meer aan garagebedrijven, de bouwsector, land- en tuinbouw, detail- en groothandel, transport- en industriële bedrijven. Langdurige ervaring en klantgerichte service zijn de kernwaardes van ons bedrijf. Techniek is de basis. Kwaliteit is het resultaat.

Matex Deuren is ISO 9001, ISO 14001 en VCA** gecertificeerd.

André, Martin en Erik aan de Stegge

Ruim 55 jaar ervaring in industriële toegangstechniek

In de jaren zestig van de vorige eeuw kwam Hans aan de Stegge, de grondlegger van Matex, in contact met de handel in deuren. Wat begon in kanteldeuren in Twente breidde zich al snel uit naar geautomatiseerde bedrijfsdeuren. In 1969 pakte Hans zijn spullen en opende het verkoopkantoor in De Meern bij Utrecht. Naar het midden van het land en aan de rand van de stad. In 1982 voegden zijn oudste 2 zoons Andre en Martin zich bij het bedrijf. Erik volgde in 1990. De garagedeuren werd al vrij snel losgelaten en er ontstond een specialisatie in bedrijfsdeuren. Nu, Bijna 60 jaar later, staat Matex in of dicht bij de top vijf leveranciers van industriedeuren van Nederland.

 

Nieuwe Deuren

Matex levert een zeer uitgebreid assortiment aan industriële deuren en dockequipment. Voor iedere opening een passende deur! Betrouwbare producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Waar standaardoplossingen ophouden ontwerpt onze eigen engineeringsafdeling een deur op maat.

Onze bedrijfsdeuren

Onze dockequipment

Onderhoud

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw deuren en voorkomt storingen. Onze eigen monteurs voeren vakkundig onderhoud uit aan alle deurtypes en merken. Matex staat voor gedegen onderhoud zonder onnodige kosten.

Meer informatie

Service (7x24uur)

Problemen of schade aan uw bedrijfsdeur? Dat is vervelend, bij Matex kunt u terecht voor een kosteneffectieve reparatie. Onze vakbekwame servicemonteurs staan voor u klaar om snel te helpen bij problemen aan uw bedrijfsdeur of dockequipment. Voor noodsituaties kunnen wij ook buiten kantooruren ter plaatse komen. Goede communicatie en snel schakelen is de basis van onze 24 uursservice!

Storing melden

Ook voor onderhoud en storingen staan wij klaar

Bedrijfsdeuren worden intensief gebruikt. Daarom is vakkundig onderhoud belangrijk, zowel met het oog op continuïteit als omwille van de veiligheid. Met een onderhoudscontract geeft u het onderhoud comfortabel uit handen. Het deskundige onderhoudsteam controleert uw deuren tijdig. Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan maakt u eenvoudig gebruik van de 24-uurs storingsdienst. Matex onderhoudt en repareert alle deurenmerken met een eigen team van monteurs die weten hoe het werkt.  

VCA, ISO 9001 en ISO 14001

Matex is een bedrijf dat zich inzet voor veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. We zijn trots om te kunnen zeggen dat we VCA, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd zijn. Deze certificaten bevestigen onze toewijding aan het leveren van veilige, hoogwaardige producten en diensten die een positieve impact op het milieu hebben.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een certificeringsschema dat is ontworpen om de veiligheid, gezondheid en milieuprestaties van bedrijven te verbeteren. Het ISO 9001-certificeringsschema is een internationaal geaccepteerde norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het stelt hoge eisen aan de manier waarop bedrijven hun producten en diensten ontwikkelen, produceren en leveren. ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm voor milieumanagementsystemen. Het stelt hoge eisen aan de manier waarop bedrijven omgaan met hun milieuimpact.

Door deze certificaten te hebben, kunnen we onze klanten garanderen dat we voldoen aan de hoogste veiligheids-, kwaliteits- en milieunormen. We kunnen ook aantonen dat we ons inzetten voor het verbeteren van onze prestaties op deze gebieden.