Loopdeurpaneel Matex M40LL (Singel/Twin)

Loopdeurpaneel Matex M40LL (enkel/dubbel)

Onze Matex M40LL loopdeuren zijn ontworpen met de nadruk op betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals staal en aluminium, bieden ze uitstekende structurele integriteit en weerstand tegen zware omstandigheden. Deze deuren zijn bestand tegen intensief gebruik en zijn ontworpen om lang mee te gaan.

De Matex M40LL kan geplaatst worden direct naast uw overheaddeur in combinatie met een vaste pui om een geheel te creëren met uw overheaddeur.

De mogelijkheden zoals verschillende soorten drempels, aantal vleugels en slotopties maken het mogelijk om de M40LL loopdeur aan te passen aan uw situatie. Naast de functionele opties is de M40LL loopdeur te verkrijgen in 18 standaard RAL kleuren, optioneel leverbaar in elke gewenste RAL kleur en met verschillende types beglazing of vensters.

Een loopdeur geïntrigeerd in uw overheaddeur is ook zeker mogelijk, zie onze overheaddeuren pagina voor de mogelijkheden.

 

Belangrijkste specificaties 

Max. breedte loopdeur
1900 mm
Max. hoogte loopdeur
2500 mm
Type deurblad
sandwichpaneel 40 mm dik polyurethaan
Kleuren
18 standaard RAL kleuren
Paneelprofilering
standaard Stucco / Microline
Zichtstroken
beglazing / vensters
Montage mogelijkheden
in de opening en achter de opening
Vleugel
Singel (enkel) en Twin (dubbel) vleugelig

Bekijk hieronder eigenschappen van de Matex M40LL

Loopdeurpaneel Matex M40LL Single
Loopdeurpaneel Matex M40LL Twin
Montagemogelijkheden
Paneelkeuze

Fotogalerij

Projecten waar we trots op zijn

Anders gezegd: projecten waar onze klanten blij mee zijn. Het lijkt een open deur, maar dat is wel waar we ons van advies tot en met levering en service hard voor maken! 

Bekijk alle projecten

Overheaddeuren te Rijswijk

Met trots en vakmanschap heeft Matex het voorrecht gehad om in opdracht van Biersteker Honselersdijk een prachtige reeks sectionaaldeuren te leveren voor een prestigieus project in Rijswijk. Dit project is een toonbeeld van de synergie tussen hoogwaardig vakmanschap en geavanceerde technologie, waarbij de expertise van Matex in industriële toegangstechniek tot uiting komt.

Grote M40 overheaddeuren nieuwbouw Daiwa House te Bunnik

Met trots presenteren wij een grootschalig project met indrukwekkende deuren: Daiwa House Modulair Europe. Gelegen op een ruime en strategische locatie langs de A12 in Bunnik, is deze nieuwe vestiging het resultaat van het bouwproject uitgevoerd door het gerenommeerde bedrijf De Vries en Verburg BV uit Stolwijk.

Gevelrenovatie met nieuwe M40 overheaddeuren te Werkhoven

Met groot genoegen presenteren wij het prachtige resultaat van de gevelrenovatie in opdracht van Hogendoorn te Werkhoven. Deze renovatie heeft niet alleen de esthetische uitstraling van het gebouw getransformeerd, maar heeft ook gezorgd voor een verbeterde functionaliteit en veiligheid. Een cruciaal onderdeel van dit renovatieproject was de installatie van nieuwe overheaddeuren, die een perfecte harmonie vormen met de vernieuwde gevel.

Overheaddeuren, branddeuren en dockequipment te 's-Gravenzande

Met trots delen wij het prachtige project in 's Gravenzande, waarbij we een compleet portfolio aan industrieel toegangstechniek hebben geleverd. Dit omvatte een scala aan hoogwaardige producten, waaronder brandschuifdeuren, brandrolschermen, sectionaaldeuren en dockequipment. Onze oprechte dank gaat uit naar Biersteker uit Honselersdijk voor het toevertrouwen van deze mooie opdracht.

Matex M40 overheaddeur en Snelroldeur voor bouwstraat

Met trots presenteren wij het innovatieve project met de Matex Dag/Nacht-oplossing, waarbij één opening wordt voorzien van twee deuren. Deze oplossing is gekozen door RAB De Meern voor zowel de inrij- als uitrijdeuren van hun locatie. Het complete schakelsysteem maakt het mogelijk om met slechts één schakelaar over te schakelen van een overheaddeur naar een snelroldeur.

Bekijk ook deze deuren