Matex bedrijfsdeuren

Breed scala aan industriedeuren

Op zoek naar een nieuwe bedrijfsdeur? Matex Deuren is dé specialist in het leveren, installeren én onderhouden van industriedeuren die voldoen aan de hoogste standaarden. Of u nu een deur nodig heeft voor uw magazijn, fabriek of opslagruimte, Matex heeft de oplossing voor uw bedrijf. Zo bieden wij een breed scala aan bedrijfsdeuren die aansluiten bij diverse behoeften. Van overheaddeuren (ook wel sectionaaldeuren genoemd) tot roldeuren, snelroldeuren, schuifdeuren en brandwerende deuren – wij hebben het allemaal. Ons assortiment biedt oplossingen voor elke opening, zelfs in situaties waar een standaarddeur niet volstaat. 

Wat Matex Deuren onderscheidt, is onze mogelijkheid om maatwerkoplossingen te bieden. Onze engineering afdeling staat klaar om speciale deuren te ontwerpen voor unieke situaties. Wij begrijpen dat niet alle deuren standaard zijn, daarom zorgen wij voor oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van uw bedrijf. 

Bent u er nog niet uit welke bedrijfsdeur past voor uw situatie? Bekijk dan hieronder ons uitgebreide aanbod of neem contact op  met een van onze ervaren vertegenwoordigers. Zij staan altijd voor u klaar om persoonlijk advies te geven bij uw specifieke situatie. 

Matex Deuren - Industriële bedrijfsdeuren

Bekijk onze industriële bedrijfsdeuren

Filter


Soort deur

Venster

Manier van openen

Snel

Brandwerend

Isolerend

De voordelen van een nieuwe deur van Matex Deuren

  • Hoogwaardige deuren van Nederlandse of Europese makelarij met een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • Keuze uit een breed assortiment. Voor elke opening een passende deur.
  • Montage door ervaren en professionele monteurs.
  • Gedegen advies over de juiste deur voor uw situatie.

Past deze deur?

Onze ervaren vertegenwoordigers staan klaar om u te helpen met het kiezen van de juiste industriedeur voor uw situatie. Neem contact met ons op voor advies.

Ik wil advies

Breed assortiment

Bij Matex hebben we voor iedere opening een passende deur. Zelfs in situaties waar een standaardoplossing niet volstaat, hebben wij de expertise om een oplossing te bieden.

Vakkundige montage en onderhoud

Matex is uw partner voor het opmeten, plaatsen en onderhouden van al uw industriële deuren. Uiteraard door onze eigen ervaren, vakkundige monteurs, zodat u verzekerd bent van een professionele en nauwkeurige deuroplossing.

Service en onderhoud

Ook na de montage staan onze betrokken vertegenwoordigers en monteurs voor u klaar met advies, levensduur verlengend onderhoud, effectieve reparaties en snelle opvolging van storingen.

Overheaddeuren

(Sectionaaldeuren)

Overheaddeuren zijn een essentieel onderdeel van de bedrijfsdeuren. Ze bieden niet alleen een veilige en betrouwbare toegang tot uw bedrijfspand, maar ook een effectieve manier om goederen en voertuigen in en uit uw pand te transporteren.

De overheaddeuren van Matex Deuren zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en extreme weersomstandigheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om naadloos aan te sluiten bij uw bedrijfsstijl. Advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk ons aanbod overheaddeuren 

Matex M40P Overheaddeur
Matex Deuren: bekijk onze snelroldeuren

Snelroldeuren

(Snelloopdeuren)

Snelroldeuren (soms ook snelroldeuren genoemd) zijn een geweldige keuze voor bedrijven die de behoefte hebben aan een snel en efficiënt verkeer van voertuigen en goederen. Onze snelroldeuren zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van moderne bedrijven te voldoen en bieden een veilige, betrouwbare en duurzame oplossing.

Bij Matex is dit type bedrijfsdeur gemaakt van hoogwaardig materiaal, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo sluit de snelroldeur altijd perfect aan bij uw bedrijfsstijl. Uiteraard zijn onze snelroldeuren ook uitgerust met geavanceerde functies, zoals automatische openings- en sluitingssystemen, sensoren en een gemakkelijk te gebruiken bedieningspaneel.

Wilt u weten of dit type industriedeur past bij uw situatie? Neem dan contact met ons op voor advies.

Bekijk ons aanbod snelroldeuren

Roldeuren

Roldeuren zijn een populaire keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan een betrouwbare en veilige manier om hun pand af te sluiten. Onze roldeuren zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden een uitstekende bescherming tegen inbraak en weersomstandigheden.

Wanneer u kiest voor een roldeur van Matex Deuren, dan heeft u de keuze uit verschillende maten en kleuren. Zo vindt u altijd een deur die perfect past bij uw bedrijf. Uiteraard is dit type bedrijfsdeuren bij Matex voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals een anti-inbraakvoorziening en sensoren die automatisch de deur sluiten als er iets of iemand onderdoor gaat.

Meer weten over de mogelijkheden van onze industriële roldeuren? Vraag advies aan bij een van onze vertegenwoordigers.

Bekijk ons aanbod industriële roldeuren 

Matex Deuren: bekijk onze roldeuren
Matex Deuren: bekijk onze schuifdeuren

Schuifdeuren

Bent u op zoek naar een bedrijfsdeur die ruimtebesparend is en tevens een oplossing biedt om uw pand op een stijlvolle manier af te sluiten? Dan maakt u met onze populaire schuifdeuren de juiste keuze. Deze bedrijfsdeuren zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden een uitstekende bescherming tegen inbraak en alle weersomstandigheden.

Uiteraard heeft u bij Matex Deuren de keuze uit verschillende maten en kleuren, zodat u een deuroplossing geleverd en gemonteerd krijgt die volledig aansluit bij uw bedrijfsstijl. Daarnaast zijn onze schuifdeuren uitgerust met geavanceerde functies, zoals een automatisch openings- en sluitingssysteem, sensoren en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.

Benieuwd naar de voordelen van een Matex schuifdeur? Neem dan eens contact op met een van onze vertegenwoordigers. Ze vertellen u graag meer over deze industriedeuren en de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod schuifdeuren 

Maatwerkoplossingen & speciale bedrijfsdeuren

Bij Matex Deuren bieden wij maatwerkoplossingen en speciale bedrijfsdeuren die volledig zijn afgestemd op de behoeften en wensen van uw bedrijf. Wij begrijpen dat elk bedrijfspand uniek is en dat standaard deuroplossingen niet altijd de beste optie zijn.

Onze specialisten werken in dit geval nauw met u samen om een op maat gemaakte deuroplossing te ontwerpen die perfect past bij uw bedrijf. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierbij direct voorzien van advies. Of u nu behoefte heeft aan specifieke afmetingen, materialen, kleuren of extra functionaliteiten, wij kunnen het voor u realiseren. Al onze kennis hebben wij hiervoor onder één dak, zodat u kunt profiteren van een efficiënte aanpak.

Benieuwd naar de mogelijkheden? U leest er meer over op onze Maatwerk en Specials pagina.

Matex – Aandacht voor deuren

Of het nu gaat om direct en professioneel advies, het opmeten van bedrijfsdeuren op locatie, vakkundige plaatsing of regelmatig onderhoud, Matex heeft alle expertise in huis! Zo staat ons toegewijde team altijd voor u klaar om u te begeleiden tijdens het gehele proces. Wanneer gewenst kunnen wij u binnen no-time voorzien van uitgebreid advies of een complete offerte, zodat u de juiste beslissing kunt nemen.

Bedrijfsdeuren van Matex