Bedrijfsdeuren

Bedrijfsdeuren

Matex levert een breed scala industriedeuren, waaronder overheadeuren (sectionaaldeuren), roldeuren, snelroldeuren, schuifdeuren, brandwerende deuren en meer. Of u nu op zoek bent naar een deur voor een magazijn, een fabriek of een opslagruimte, wij hebben de passende oplossing.

Onze ervaren en professionele team staat altijd klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste deur voor uw specifieke behoeften. We bieden ook maatwerkoplossingen voor deuren die niet standaard zijn. Dan ontwerpt onze eigen engineering afdeling een speciale deur op maat.

Bent u er nog niet uit welke deur past voor uw situatie? Bekijk dan hieronder ons leveringsprogramma of neem contact op met een van onze vertegenwoordigers voor advies.

Matex M40P Overheaddeur

Filter


Soort deur

Venster

Manier van openen

Snel

Brandwerend

Isolerend

De voordelen van een nieuwe deur van Matex Deuren

  • Hoogwaardige deuren van Nederlandse of Europese makelarij met een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • Keuze uit een breed assortiment. Voor elke opening een passende deur.
  • Montage door ervaren en professionele monteurs.
  • Gedegen advies over de juiste deur voor uw situatie.

Past deze deur voor mij?

Onze vertegenwoordigers staan klaar om u te helpen met het kiezen van de juiste deur voor uw situatie. Neem contact met ons op voor advies

Ik wil advies

Breed Assortiment

Bij Matex hebben we voor iedere opening een passende deur, óók voor de situaties waarbij een standaardoplossing niet past.

Vakkundige Montage

Wij monteren onze deuren zelf met ervaren monteurs.

Service en Onderhoud

Ook na montage staan we voor u klaar met levensduur verlengend onderhoud, effectieve reparatie en snelle opvolging aan storingen.

Overheaddeuren (sectionaaldeuren)

Overheaddeuren zijn een essentieel onderdeel van de bedrijfsdeuren. Ze bieden niet alleen een veilige en betrouwbare toegang tot uw bedrijfspand, maar ook een efficiënte manier om goederen en voertuigen in en uit uw pand te transporteren.

Onze overheaddeuren zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en extreme weersomstandigheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om naadloos aan te sluiten bij uw bedrijfsstijl.

Verder naar Overheaddeuren

Matex M40P Overheaddeur

Snelroldeuren (Snelloopdeuren)

Snelroldeuren (soms ook Snelroldeuren genoemd) zijn een geweldige keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan een snel en efficiënt verkeer van voertuigen en goederen. Onze Snelroldeuren zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van moderne bedrijven te voldoen en bieden een veilige, betrouwbare en duurzame oplossing voor uw bedrijfsdeuren.

Onze Snelroldeuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om perfect te passen bij uw bedrijfsstijl. Ze zijn uitgerust met geavanceerde functies, zoals automatische openings- en sluitingssystemen, sensoren en een gemakkelijk te gebruiken bedieningspaneel.

Verder naar Snelroldeuren 

 

Roldeuren

Roldeuren zijn een populaire keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan een betrouwbare en veilige manier om hun pand af te sluiten. Onze roldeuren zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden een uitstekende bescherming tegen inbraak en weersomstandigheden.

Onze roldeuren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om perfect te passen bij uw bedrijfsstijl. Ze zijn ook uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals een anti-inbraakvoorziening en sensoren die automatisch de deur sluiten als er iets of iemand onderdoor gaat.

Verder naar Roldeuren

 

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn een populaire keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan een ruimtebesparende en stijlvolle manier om hun pand af te sluiten. Onze schuifdeuren zijn gemaakt van duurzame materialen en bieden een uitstekende bescherming tegen inbraak en weersomstandigheden.

Onze schuifdeuren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om perfect te passen bij uw bedrijfsstijl. Ze zijn uitgerust met geavanceerde functies, zoals een automatisch openings- en sluitingssysteem, sensoren en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel.

Verder naar Schuifdeuren

Maatwerk en Specials

Bij ons kunt u terecht voor maatwerk en specials deuren die volledig zijn afgestemd op uw bedrijfsbehoeften en wensen. Wij begrijpen dat elk bedrijfspand uniek is en dat standaard deuroplossingen niet altijd de beste optie zijn.

Onze specialisten werken nauw met u samen om een op maat gemaakte deuroplossing te ontwerpen die perfect past bij uw bedrijf. Of u nu behoefte heeft aan specifieke afmetingen, materialen, kleuren of extra functionaliteiten, wij kunnen het voor u realiseren.

Verder naar Maatwerk en Specials