Professionele service en onderhoud aan bedrijfsdeuren.

De partner voor merkonafhankelijk onderhoud en service aan alle type bedrijfsdeuren

Matex is al ruim 55 jaar dé bestemming voor merkonafhankelijk onderhoud en reparaties aan bedrijfsdeuren. Of u nu een kleine onderneming runt, een groot industrieel complex beheert of u vanuit het hoofdkantoor de facilitaire verantwoordelijkheid heeft over meerdere vestigingen, wij begrijpen hoe cruciaal het is om uw bedrijfsdeuren in optimale staat te houden. Met onze expertise en ervaring bieden wij hoogwaardige diensten voor alle soorten bedrijfsdeuren, ongeacht het merk.

Bij ons kunt u rekenen op een team van deskundige technici die bekend zijn met verschillende bedrijfsdeurmodellen en -systemen. Of het nu gaat om branddeuren, roldeuren, overheaddeuren, snelroldeuren of iets anders, wij hebben de kennis en vaardigheden om elk probleem aan te pakken. Ons team is getraind in de nieuwste technieken en volgt regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche.

Waarom Matex

  • Landelijk dekkend netwerk van eigen monteurs
  • Snelle 24 uurs service bij urgente problemen (bij serviceovereenkomst)
  • Kennis van alle deurtypes en dockequipment
  • Werkt met eigen hoogwerkers (tot 6 meter werkhoogte)
  • Betrouwbare partner met 55+ jaar ervaring
  • Vakkundig onderhoud
  • Gedegen rapportages tot op deurniveau

Storing aan uw bedrijfsdeur?

We staan klaar om te helpen. Wij vragen u het Matex-Serviceobjectnummer van uw deur bij de hand te houden.

Bel +31 (0)30 227 1111

Naar het meldingsformulier

Snelle hulp bij problemen met uw bedrijfsdeur.

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is dat en een storing of defect aan uw bedrijfsdeur ernstige gevolgen kan hebben voor uw bedrijfsactiviteiten. Daarom proberen wij onze service zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Bij urgente storingen kunnen wij u ook buiten kantoor uren helpen. Onze technici zijn uitgerust met goed gereedschap en hebben toegang tot een breed scala aan reserveonderdelen, waardoor ze ter plaatse reparaties kunnen uitvoeren en eventuele benodigde onderdelen snel kunnen vervangen.

Uw bedrijfsdeuren zijn belangrijker dan vaak gedacht.

Uw bedrijfsdeuren die niet meer open of dicht gaan of een dockleveller die niet meer kan worden gebruikt? Onwenselijk. En daarmee een kritisch onderdeel van uw bedrijfsvoering.  Regelmatige inspectie en onderhoud houden uw deuren in een goede conditie, verkleinen de kans op storingen en verlengen de levensduur. Met regelmatig onderhoud kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen, waardoor kostbare storingen worden voorkomen.  Ons onderhoudsprogramma kan worden afgestemd op uw specifieke behoeften en rekening houden met de intensiteit van het gebruik van uw bedrijfsdeuren.

Uw bedrijfsdeuren in topconditie?

Een onderhoudsovereenkomst van Matex verlengt de levensdeur van uw deur en voorkomt onnodige storingen

Bel +31 (0)30 227 1111

Vraag een onderhoudsovereenkomst aan

Onder dienstverlening voor bedrijfsdeuren

Onderhoud

Met periodiek onderhoud blijven uw bedrijfsdeuren in topconditie. Dat verlengt de levensduur en voorkomt storingen. Matex is de marktleider in merkonafhankelijk onderhoud van bedrijfsdeuren.

Meer over onderhoud

Service (7x24uur)

Storing aan uw deur? Onwenselijk. Onze servicedienst staat klaar om de storing aan uw bedrijfsdeur snel te verhelpen. Voor noodsituaties kunnen wij ook buiten kantooruren ter plaatse komen.

Meer over onze servicedienst

Klanten over de service- en onderhoudsdienst van Matex:

Praxis
Manager Beheer en Onderhoud

"Matex is voor ons als organisatie in de Doe-Het-Zelf sector een goede partner als het aankomt op het leveren en onderhouden van onze overhead en snelloopdeuren. Door heel het land kunnen we rekenen op professionele service en korte opvolgtijden bij calamiteiten. Ook bij vervangingen kunnen we rekenen op gedegen advies en een keurige prijsstelling."

Shurgard Self-Storage
Facility Manager

"Shurgard Nederland BV maakt al ruim 20 jaar gebruik van de diensten van Matex.  Matex heeft een snelle service, vandaag gebeld is ook vandaag geholpen. Matex is klantgericht, meedenkend, geeft duidelijke adviezen en beschikt over uitermate technische personeel. Ook heel belangrijk, zij zijn 24/7 bereikbaar! Kortom, voor onze business is Matex een zeer goed passend bedrijf."

De Vries en Verburg
Commercieel Directeur

"Matex is voor onze een betrouwbare partner voor het leveren en aanbrengen van overheaddeuren en dockequipment. Afspraak is afspraak en kwaliteit leveren staat bij beide bedrijven hoog in het vaandel. Daarom werken wij al vele jaren plezierig met elkaar."

Loogman Groep
Projectmanager

“We zijn al sinds 2001 naar volle tevredenheid klant bij Matex en hebben op al onze locaties hun overheaddeuren. De kwaliteit, service en het onderhoud van Matex zorgt ervoor dat wij geen omkijken naar de deuren hebben en ze in topconditie blijven.”

DSG
Manager Vastgoed

"Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Matex. Als montage onderhoudsbedrijf geloven wij wel dat Matex dit kunstje verstaat, maar als bedrijf kun je het verschil juist voor de klant maken als er iets onverhoopt niet goed gaat. Ook dan kunnen we altijd op Matex rekenen. Dat maakt het voor ons een prettige en betrouwbare partij om mee samen te werken."

Euromaster
Category Manager Facility

"Wij zijn al jaren klant bij Matex voor het onderhoud aan onze overheaddeuren. De geboden service en kwaliteit 
staan voor een langdurige samenwerking."