Paul
Vertegenwoordiger

"Goed contact met en betrokken zijn bij veel verschillende klanten, samen bouwen aan mooie projecten, de kick van het verkrijgen van een order, ….dat is o.a. waar ik iedere werkdag -al 34 jaar- voor opsta, nadat ik in de verkoop van industrieel toegangstechniek ben gaan werken."

Erik
Werkvoorbereider bij Matex

“Ik kreeg de kans om als werkvoorbereider bij Matex aan de slag te gaan en eerst heb ik mogen meelopen met de servicemonteurs. Dit was heel waardevol. Ik leerde collega's, de praktijk en de producten in een korte tijd kennen. Hierdoor kan ik tot op de dag van vandaag mijn werk als werkvoorbereider beter uitvoeren.”

Justin
Hulpmonteur

“Ik werk nu een half jaar bij Matex en het is gewoon beter dan verwacht. Ik ben vanaf dag 1 goed opgevangen, alles stond netjes voor mij klaar. Collega’s zijn top, de sfeer is goed en ik krijg de tijd om te mogen leren. Ook zijn de werktijden erg fijn. Het juiste gereedschap is beschikbaar en ook mooie bedrijfskleding en werkschoenen. Eerst wil ik alles op de montage afdeling goed onder de knie krijgen, zodat ik beter weet hoe alles in elkaar zit.”

Fiangelo
Hulpmonteur

“Mijn doel is om een veelzijdige monteur te worden en bij Matex krijg ik deze mogelijkheid. Eerst werkte ik veel samen en hierdoor heb ik heel veel geleerd. En nu werk ik zelfstandig waarbij hulp van collega's altijd dichtbij is!”

Hans
Hulpmonteur

"Ik leer veel collega's kennen doordat ik met verschillende monteurs samenwerk. Ook kom ik regelmatig op onze vestiging in De Meern en is er tijd voor een bakkie koffie en een praatje. Dit is gezellig en goed voor de samenwerking"

Nicky
Monteur

“Terug van weggeweest. Een familiebedrijf, waar 1 van de eigenaren nog steeds op de werkvloer meewerkt, indrukwekkend.”

Martin
Servicemonteur

“Ik ben fijn ontvangen, alles was netjes geregeld. Ik mocht met verschillende collega’s meelopen. Zo leerde ik ze gelijk beter kennen en maakte kennis met hun werkwijze. Onder de jongens is er een goede sfeer...... en er wordt hard gewerkt.”

Patrick
Servicemonteur

“Het enthousiasme waarmee ik ben gestart op mijn eerste werkdag is alleen nog maar meer geworden sinds ik bij Matex aan de slag ben. De collega’s binnen Matex zijn allemaal even enthousiast en iedereen neemt de tijd om zaken uit te leggen.”