Nieuws

Matex Deuren levert industriële bedrijfsdeuren voor VD Leegte Metaal in Hapert

De Meern, 15 september 2023 - Matex Deuren, een toonaangevende specialist in industriële bedrijfsdeuren, heeft met succes samengewerkt met VD Leegte Metaal in Hapert voor de nieuwbouw van hun faciliteit. Het project, dat onlangs werd behandeld in het vakblad Industriebouw van september 2023, omvatte de levering en montage van diverse industriële deursystemen voor de nieuwe vestiging van VD Leegte Metaal.

Naar het artikel in Industriebouw

VD Leegte Metaal, onderdeel van de gerenommeerde VDL Groep, heeft een lange en vruchtbare samenwerking met Matex Deuren. Het project bij de nieuwe locatie in Hapert omvatte de installatie van overheaddeuren, snelroldeuren, brandwerende rolschermen, brandwerende roldeuren en speciale schuifdeuren zonder bovengeleiding.

Eén van de grootste uitdagingen van dit project was de gefaseerde uitvoering, waarbij de juiste deur op het juiste moment moest worden geïnstalleerd om het bouwproces soepel te laten verlopen. Erik aan de Stegge, hoofd verkoop bij Matex Deuren, benadrukte het belang van deze nauwgezette planning. "Onze samenwerking met VD Leegte Metaal en andere VDL Groepsondernemingen is gebaseerd op vertrouwen en efficiëntie. De gefaseerde uitvoering was een uitdaging, maar dankzij de goede communicatie binnen het bouwteam hebben we het met succes volbracht."

Matex Deuren is trots op de langdurige relaties die ze opbouwt met klanten zoals VD Leegte Metaal. Als een toonaangevende totaalleverancier op het gebied van bedrijfsdeuren biedt Matex Deuren niet alleen hoogwaardige producten en installaties, maar ook service en merkonafhankelijk onderhoud aan bedrijfsdeuren. Daarnaast heeft het bedrijf ook productiecapaciteit om maatwerkoplossingen te bieden voor de meest veeleisende projecten.

"We streven altijd naar lange termijn relaties met onze klanten," legt aan de Stegge uit. "Onze betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten van VDL Vastgoed is een duidelijk bewijs van de kracht van onze samenwerking. Het resultaat van dit project is een indrukwekkende locatie voor de Nederlandse maakindustrie, waar slimmer produceren centraal staat, zoals kenmerkend is voor een VDL-bedrijf."

Matex Deuren is een familiebedrijf met de derde generatie actief in het bedrijf. Hun expertise in de industrie en hun inzet voor duurzame relaties met klanten maken hen tot een gewaardeerde partner in de sector van industriële bedrijfsdeuren.

Terug naar overzicht