Grote glazen schuifdeuren te Amsterdam (Werkspoor)

In opdracht van Homines Bouw zijn wij verheugd om ons project voor de Werkspoorhal in Amsterdam te presenteren. Als Matex hebben we met trots samengewerkt aan dit opmerkelijke project, waarbij we twee 2-delige schuifdeuren hebben ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Deze schuifdeuren vormen een essentieel onderdeel van de renovatie en transformatie van de Werkspoorhal, en we zijn er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan dit prestigieuze project.

Technische Specificaties:

  • Aantal Deuren: 2 stuks 2-delige schuifdeuren
  • Afmetingen: Elk van de twee openingen heeft een indrukwekkende afmeting van 10x12 meter.
  • Bekleding: De schuifdeuren zijn bekleed met een glasvliesgevelbekleding, wat een uniek en innovatief element van het ontwerp vormt.
  • Vormvastheid en Stijfheid: Vanwege de "glazen" bekleding was het essentieel dat het frame van de schuifdeuren extreem vormvast en star was, met minimale vervorming.
  • ┬á

Als Matex hebben we ons volledig ingezet om aan de specifieke technische vereisten van dit project te voldoen. We hebben nauw samengewerkt met het team van Homines Bouw om schuifdeuren te ontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoge normen van vormvastheid en stijfheid die nodig waren vanwege de glasvliesgevelbekleding.

Ons team van hooggekwalificeerde professionals heeft de schuifdeuren op maat ontworpen en vervaardigd, met aandacht voor elk detail. Het resultaat is een indrukwekkende prestatie van technisch vakmanschap, waarbij de schuifdeuren naadloos passen bij de moderniteit en uitstraling van de Werkspoorhal.

Dit project voor de Werkspoorhal in Amsterdam is een mijlpaal in onze samenwerking met Homines Bouw en een testament van de capaciteiten van Matex als een toonaangevende speler in de industrie. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de transformatie van deze historische locatie, en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer innovatieve projecten te realiseren.

Mocht u meer informatie wensen over dit project of over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.