Grote Schuifdeuren voor CSR, Casco & Sectiebouw Rotterdam

Met trots presenteren wij het succesvolle project voor CSR, Casco & Sectiebouw Rotterdam. Dit project omvatte een uitdagende taak waarbij het casco groter was dan de deuropening. Om deze uitdaging het hoofd te bieden, heeft de aannemer opening verhoogd en heeft matex twee indrukwekkende 4-delige schuifdeuren geplaatst, elk met een breedte van 20 meter en een hoogte van 18 meter.

 

Bij Matex begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke eisen met zich meebrengt. Hoewel geautomatiseerde deuren vaak de norm zijn, hebben we voor deze specifieke situatie bewust gekozen voor handbediende deuren. De gebruiksfrequentie van de deuren is laag, waardoor de behoefte aan geautomatiseerde systemen minder noodzakelijk is. Door te kiezen voor handbediening kunnen de deuren eenvoudig worden geopend en gesloten met behulp van een handslinger, wat zorgt voor een praktische en kostenefficiënte oplossing.

 

Bij het ontwerp en de installatie van deze 4-delige schuifdeuren hebben we de hoogste kwaliteitsnormen nagestreefd. Elk deurblad is zorgvuldig geconstrueerd met duurzame materialen om langdurige prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. De handbedieningssystemen zijn zorgvuldig geïntegreerd en bieden een soepele en moeiteloze bediening van de deuren.

 

Bij Matex staan we bekend om onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Dit project is een perfect voorbeeld van onze inzet om op maat gemaakte deuroplossingen te bieden die aan de hoogste normen voldoen. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het succes van dit project en kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer uitdagende projecten te realiseren in samenwerking met onze gewaardeerde klanten.