Volbeglaasde overheaddeuren voor de Brandweer

Ontdek de recente renovatie bij Brandweer Driebergen in de Veiligheidsregio Utrecht, waar Matex opnieuw heeft laten zien dat bedrijfsdeuren meer zijn dan alleen functioneel. In samenwerking met Bouwbedrijf Barten uit Houten hebben we de in- en uitrijdeuren met bovengelegen gevelkozijnen vernieuwd, met aandacht voor betrouwbaarheid, snelheid, veiligheid en een aantrekkelijk ontwerp.

Bij Matex leveren we geen standaardoplossingen. We hebben samengewerkt met Bouwbedrijf Barten om niet alleen functionele deuren te bieden, maar ook een esthetisch verantwoorde oplossing die past bij de omgeving. De beglazing met dubbel gehard glas draagt bij aan de veiligheid en energie-efficiƫntie, terwijl de specifieke motor en bediening zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring.

Wij begrijpen dat deuren een cruciaal onderdeel zijn van elk gebouw, en we streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen. Kies voor Matex en ontdek hoe we functionaliteit, veiligheid en design combineren voor bedrijfsdeuren die aan uw eisen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat.