Storing digitaal melden

Via dit formulier kunt uw de storing direct aan ons doorgeven. Let op: U melding wordt alleen binnen kantooruren in behandeling genomen. Neem voor storingen buiten kantooruren telefonisch contact met ons op (zie hiernaast).

Onze planningsafdeling of monter neemt telefonisch contact met u op. Zonder telefoonnummer kunnen wij uw storing niet in behandeling nemen. Wij gebruiken uw telefoonnummer uitsluitend om opvolging te geven aan de storing.

U vind het Matex-Serviceobjectnummer op de deur op ooghoogte of op de bestruingskast van de deur. Het heeft 8 cijfers en begint met 300.

Geen Matex-serviceobjectnummer of geen Matex-deur? Dan vragen wij u om telefonisch contact op te nemen om u beter te kunnen helpen.

Heeft u een snellere afhandeling nodig? Dan vragen wij u om telefonisch contact op te nemen zodat we snel kunnen schakelen.

Storing telefonisch melden

U kunt een probleem met uw deur ook direct telefonisch bij ons melden. Ook buiten kantooruren. Wij vragen u het Matex-Serviceobjectnummer van uw deur bij de hand te houden. Dit vind u op de sticker op de besturing van de deur of op de deur op ooghoogte.

Bel +31 (0) 227 1111

Contactgegevens

Hoofdkantoor De Meern (Utrecht)

Damzigt 15
3454 PS De Meern
Bekijk route

030 – 227 11 11
info@matex.nl