Storing online melden

Via dit formulier kunt u een storing aan uw bedrijfsdeur direct aan ons doorgeven.

Let op: Uw online melding kan alleen binnen kantooruren in behandeling worden genomen. Neem voor hulp bij storingen buiten kantooruren telefonisch contact met ons op (zie hiernaast).

Onze planningsafdeling of monter neemt telefonisch contact met u op. Zonder telefoonnummer kunnen wij uw storing niet in behandeling nemen. Wij gebruiken uw telefoonnummer uitsluitend om opvolging te geven aan de storing.

U vind het Matex-Serviceobjectnummer op de deur op ooghoogte of op de bestruingskast van de deur. Het heeft 8 cijfers en begint met 300.

Geen Matex-serviceobjectnummer of geen Matex-deur? Dan vragen wij u om telefonisch contact op te nemen om u beter te kunnen helpen.

Heeft u een snellere afhandeling nodig? Dan vragen wij u om telefonisch contact op te nemen zodat we snel kunnen schakelen.

Storing telefonisch melden

U kunt een probleem met uw deur ook direct telefonisch bij ons melden. Ook buiten kantooruren. Wij vragen u het Matex-Serviceobjectnummer van uw deur bij de hand te houden. Dit vind u op de sticker op de besturing van de deur of op de deur op ooghoogte.

Bel +31 (0) 227 1111

Contactgegevens

Hoofdkantoor De Meern (Utrecht)

Damzigt 15
3454 PS De Meern
Bekijk route

030 – 227 11 11
info@matex.nl