Overheaddeur Matex M80F

Extra geïsoleerde overheaddeur

De Matex M80F overheaddeur met glassecties bied een uitstekende combinatie van functionaliteit, isolatie en esthetiek. De glazen secties van de deur bieden niet alleen een visuele verbinding met de buitenwereld, maar laten ook natuurlijk licht binnenkomen, waardoor uw bedrijfsruimte helderder en uitnodigender wordt.

Onze extra geïsoleerde overheaddeur de Matex M80F is ontworpen met de nieuwste isolatietechnologieën om warmteverlies te minimaliseren en energiebesparingen te maximaliseren. De thermisch onderbroken glassecties van de M80F hebben een dikte van 80mm en zijn voorzien van 4-voudige beglazing. De isolatiewaarde van de M80F is beduidend hoger dan de isolatiewaarde van de M40F met 40 mm glassecties.

Mede door de esthetische uitstraling is de M80F bij uitstek geschikt voor representatieve ruimtes, zoals showrooms, werkplaatsen en moderne bedrijfshallen. Door de hoge lichtdoorlatendheid naar keuze is er minder kunstlicht nodig; je bespaart energie.

Belangrijkste specificaties 

Overheaddeur Matex M80F
Max. deurafmetingen
op aanvraag, afhankelijk van type glas
Max. gewicht
verenpakket ca. 800 kg / directe aandrijving max. 1500 kg
Type secties
aluminium secties 80mm dik, 4-voudige beglazing
Type glasvullingen
acrylaat, Pro-Tech, polycarbonaat, smoke, opaal
Aantal glasvullingen
3 en 4 voudige beglazing
Elektrische aandrijving
1-fase 230 Volt / 3-fasen 400 Volt
Handbediend
trekkoord, touwtakel, kettingtakel
Warmte isolatie
2,05 W/m2K o.b.v. deurmaat 5000 x 5000mm
Windbelasting
klasse 1-4
Waterdichtheid
klasse 0-3
Geïntegreerde loopdeur
dorpelhoogte 17, 25, 40, 80, 200 mm

Bekijk hieronder alle kenmerken van de Matex M80F overheaddeur

Design en Uitstraling
Isolatie
Beveiligingen
Aandrijving
Railsystemen
Loopdeur

Fotogalerij

Projecten waar we trots op zijn

Anders gezegd: projecten waar onze klanten blij mee zijn. Het lijkt een open deur, maar dat is wel waar we ons van advies tot en met levering en service hard voor maken! 

Bekijk alle projecten

Volbeglaasde overheaddeuren voor de Brandweer

Ontdek de recente renovatie bij Brandweer Driebergen in de Veiligheidsregio Utrecht, waar Matex opnieuw heeft laten zien dat bedrijfsdeuren meer zijn dan alleen functioneel. In samenwerking met Bouwbedrijf Barten uit Houten hebben we de in- en uitrijdeuren met bovengelegen gevelkozijnen vernieuwd, met aandacht voor betrouwbaarheid, snelheid, veiligheid en een aantrekkelijk ontwerp.

Uitbreiding fabriek van Royal Terberg Group Benschop.

Bij de recente uitbreiding van de Royal Terberg Group-fabriek in Benschop hebben we bij Matex samengewerkt met bouwbedrijf A.Schouten om Thermic Roldeuren en sectionaaldeuren te installeren in dezelfde gevel. We begrijpen dat de juiste deur cruciaal is voor een efficiënt logistiek proces. Onze geïsoleerde Matex Thermic Roldeuren bieden voordelen in snelheid en zijn handig als er obstakels boven de deur zijn, zoals een kraanbaan rail of installaties.

Grote overheaddeur (10 bij 8 meter) te Den Oever

Matex heeft onlangs met succes een uitdagend project voltooid in Den Oever, waarbij wij een indrukwekkende overheaddeur van meer dan 10 meter breed en 8 meter hoog hebben geleverd voor een tevreden klant. Dit bevestigt opnieuw dat geen deur te groot is voor Matex, waar dan ook in de Benelux. Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid blijft onze drijvende kracht in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor al uw deurbehoeften.

Overheaddeuren te Rijswijk

Met trots en vakmanschap heeft Matex het voorrecht gehad om in opdracht van Biersteker Honselersdijk een prachtige reeks sectionaaldeuren te leveren voor een prestigieus project in Rijswijk. Dit project is een toonbeeld van de synergie tussen hoogwaardig vakmanschap en geavanceerde technologie, waarbij de expertise van Matex in industriële toegangstechniek tot uiting komt.

Grote M40 overheaddeuren nieuwbouw Daiwa House te Bunnik

Met trots presenteren wij een grootschalig project met indrukwekkende deuren: Daiwa House Modulair Europe. Gelegen op een ruime en strategische locatie langs de A12 in Bunnik, is deze nieuwe vestiging het resultaat van het bouwproject uitgevoerd door het gerenommeerde bedrijf De Vries en Verburg BV uit Stolwijk.

Gevelrenovatie met nieuwe M40 overheaddeuren te Werkhoven

Met groot genoegen presenteren wij het prachtige resultaat van de gevelrenovatie in opdracht van Hogendoorn te Werkhoven. Deze renovatie heeft niet alleen de esthetische uitstraling van het gebouw getransformeerd, maar heeft ook gezorgd voor een verbeterde functionaliteit en veiligheid. Een cruciaal onderdeel van dit renovatieproject was de installatie van nieuwe overheaddeuren, die een perfecte harmonie vormen met de vernieuwde gevel.

Overheaddeuren, branddeuren en dockequipment te 's-Gravenzande

Met trots delen wij het prachtige project in 's Gravenzande, waarbij we een compleet portfolio aan industrieel toegangstechniek hebben geleverd. Dit omvatte een scala aan hoogwaardige producten, waaronder brandschuifdeuren, brandrolschermen, sectionaaldeuren en dockequipment. Onze oprechte dank gaat uit naar Biersteker uit Honselersdijk voor het toevertrouwen van deze mooie opdracht.

Matex M40 overheaddeur en Snelroldeur voor bouwstraat

Met trots presenteren wij het innovatieve project met de Matex Dag/Nacht-oplossing, waarbij één opening wordt voorzien van twee deuren. Deze oplossing is gekozen door RAB De Meern voor zowel de inrij- als uitrijdeuren van hun locatie. Het complete schakelsysteem maakt het mogelijk om met slechts één schakelaar over te schakelen van een overheaddeur naar een snelroldeur.