Overheaddeur M40P met vensters

Overheaddeur Matex M80P

Bespaar op energiekosten

Onze extra geïsoleerde overheaddeur de Matex M80P is ontworpen met de nieuwste isolatietechnologieën om warmteverlies te minimaliseren en energiebesparingen te maximaliseren. De panelen van de M80P hebben een dikte van 80mm en zijn thermisch onderbroken. De isolatiewaarde van de M80P is beduidend hoger dan de isolatiewaarde de M40P met 40 mm panelen.

In de praktijk blijkt dat een deur gemiddeld meer dan 90% van de tijd gesloten is. Een bijzonder goed geïsoleerde deur leidt tot een aanzienlijke energiebesparing en is daarmee een maatschappelijk verantwoorde keuze.

De Matex M80 is verkrijgbaar in verschillende standaard kleuren en kan uitgevoerd worden met thermisch onderbroken glassecties of standaard venstersecties, zodat u de overheaddeur kunt kiezen die perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf.

Belangrijkste specificaties 

Overheaddeur Matex M80P
Max. deurafmetingen
op aanvraag
Max. gewicht
verenpakket ca. 800 kg / directe aandrijving max. 1500 kg
Type deurblad
thermisch onderbroken sandwichpaneel 80 mm dik
Kleuren
3 standaard RAL kleuren
Paneelprofilering
stucco met horizontale belijning
Zichtstroken
thermisch onderbroken glassecties
Elektrische aandrijving
1-fase 230 Volt / 3-fasen 400 Volt
Handbediend
trekkoord, touwtakel, kettingtakel
Warmte isolatie paneel
U-waarde 0,239 W/m²K
Warmte isolatie
U-waarde 0,50 W/m²K - o.b.v. 4000x4000mm (dichte uitvoering incl. isolator)
Windbelasting
klasse 1-4
Waterdichtheid
klasse 0-3
Geïntegreerde loopdeur
dorpelhoogte 17, 25, 40, 80, 200 mm

Bekijk hieronder alle kenmerken van de Matex M80P overheaddeur

Design en Uitstraling
Isolatie
Beveiligingen
Aandrijving
Railsystemen
Loopdeur

Fotogalerij

Projecten waar we trots op zijn

Anders gezegd: projecten waar onze klanten blij mee zijn. Het lijkt een open deur, maar dat is wel waar we ons van advies tot en met levering en service hard voor maken! 

Bekijk alle projecten

Volbeglaasde overheaddeuren voor de Brandweer

Ontdek de recente renovatie bij Brandweer Driebergen in de Veiligheidsregio Utrecht, waar Matex opnieuw heeft laten zien dat bedrijfsdeuren meer zijn dan alleen functioneel. In samenwerking met Bouwbedrijf Barten uit Houten hebben we de in- en uitrijdeuren met bovengelegen gevelkozijnen vernieuwd, met aandacht voor betrouwbaarheid, snelheid, veiligheid en een aantrekkelijk ontwerp.

Uitbreiding fabriek van Royal Terberg Group Benschop.

Bij de recente uitbreiding van de Royal Terberg Group-fabriek in Benschop hebben we bij Matex samengewerkt met bouwbedrijf A.Schouten om Thermic Roldeuren en sectionaaldeuren te installeren in dezelfde gevel. We begrijpen dat de juiste deur cruciaal is voor een efficiënt logistiek proces. Onze geïsoleerde Matex Thermic Roldeuren bieden voordelen in snelheid en zijn handig als er obstakels boven de deur zijn, zoals een kraanbaan rail of installaties.

Grote overheaddeur (10 bij 8 meter) te Den Oever

Matex heeft onlangs met succes een uitdagend project voltooid in Den Oever, waarbij wij een indrukwekkende overheaddeur van meer dan 10 meter breed en 8 meter hoog hebben geleverd voor een tevreden klant. Dit bevestigt opnieuw dat geen deur te groot is voor Matex, waar dan ook in de Benelux. Onze toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid blijft onze drijvende kracht in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor al uw deurbehoeften.

Overheaddeuren te Rijswijk

Met trots en vakmanschap heeft Matex het voorrecht gehad om in opdracht van Biersteker Honselersdijk een prachtige reeks sectionaaldeuren te leveren voor een prestigieus project in Rijswijk. Dit project is een toonbeeld van de synergie tussen hoogwaardig vakmanschap en geavanceerde technologie, waarbij de expertise van Matex in industriële toegangstechniek tot uiting komt.

Grote M40 overheaddeuren nieuwbouw Daiwa House te Bunnik

Met trots presenteren wij een grootschalig project met indrukwekkende deuren: Daiwa House Modulair Europe. Gelegen op een ruime en strategische locatie langs de A12 in Bunnik, is deze nieuwe vestiging het resultaat van het bouwproject uitgevoerd door het gerenommeerde bedrijf De Vries en Verburg BV uit Stolwijk.

Gevelrenovatie met nieuwe M40 overheaddeuren te Werkhoven

Met groot genoegen presenteren wij het prachtige resultaat van de gevelrenovatie in opdracht van Hogendoorn te Werkhoven. Deze renovatie heeft niet alleen de esthetische uitstraling van het gebouw getransformeerd, maar heeft ook gezorgd voor een verbeterde functionaliteit en veiligheid. Een cruciaal onderdeel van dit renovatieproject was de installatie van nieuwe overheaddeuren, die een perfecte harmonie vormen met de vernieuwde gevel.

Overheaddeuren, branddeuren en dockequipment te 's-Gravenzande

Met trots delen wij het prachtige project in 's Gravenzande, waarbij we een compleet portfolio aan industrieel toegangstechniek hebben geleverd. Dit omvatte een scala aan hoogwaardige producten, waaronder brandschuifdeuren, brandrolschermen, sectionaaldeuren en dockequipment. Onze oprechte dank gaat uit naar Biersteker uit Honselersdijk voor het toevertrouwen van deze mooie opdracht.

Matex M40 overheaddeur en Snelroldeur voor bouwstraat

Met trots presenteren wij het innovatieve project met de Matex Dag/Nacht-oplossing, waarbij één opening wordt voorzien van twee deuren. Deze oplossing is gekozen door RAB De Meern voor zowel de inrij- als uitrijdeuren van hun locatie. Het complete schakelsysteem maakt het mogelijk om met slechts één schakelaar over te schakelen van een overheaddeur naar een snelroldeur.