Overheaddeuren, branddeuren en dockequipment te 's-Gravenzande

Met trots delen wij het prachtige project in 's Gravenzande, waarbij we een complete portfolio aan industriële toegangstechniek hebben geleverd. Dit omvatte een scala aan hoogwaardige producten, waaronder brandschuifdeuren, brandrolschermen, sectionaaldeuren en dockequipment. Onze oprechte dank gaat uit naar Biersteker uit Honselersdijk voor het toevertrouwen van deze mooie opdracht.

Dit project was een ware uitdaging waarbij precisie en expertise vereist waren om aan de specifieke eisen en behoeften van de klant te voldoen. Ons team van ervaren professionals heeft nauw samengewerkt met Biersteker om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

De brandschuifdeuren en brandrolschermen die in dit project zijn geïnstalleerd, voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en bieden uitstekende bescherming tegen brand. Deze geavanceerde systemen zijn ontworpen om snel te reageren op brandalarmsignalen en een veilige doorgang te bieden voor werknemers en goederen. Bovendien dragen ze bij aan het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit en het minimaliseren van eventuele schade bij een noodsituatie.

De sectionaaldeuren die in dit project zijn geïntegreerd, combineren functionaliteit en esthetiek op een harmonieuze wijze. Ze bieden gemakkelijke toegang tot het pand en zorgen voor een efficiënte doorstroming van goederen en voertuigen. Dankzij hun duurzame constructie en geavanceerde technologie bieden ze ook uitstekende isolatie en beveiliging.

Dockequipment speelt een essentiële rol bij het efficiënt laden en lossen van goederen. In dit project hebben we hoogwaardige docklevellers, dockshelters en andere aanverwante apparatuur geïnstalleerd om een soepele logistieke operatie te waarborgen. Deze apparatuur biedt niet alleen veiligheid en gebruiksgemak, maar draagt ook bij aan het minimaliseren van energieverlies en het verbeteren van de algehele efficiëntie van het logistieke proces.

Biersteker heeft ons de kans gegeven om betrokken te zijn bij dit prachtige project en we zijn dankbaar voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld. Samen hebben we een omgeving gecreëerd die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is, waarbij elk aspect van de industrieel toegangstechniek zorgvuldig is geïntegreerd.

Als toonaangevend leverancier van hoogwaardige toegangsoplossingen blijven we streven naar innovatie en excellentie. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer succesvolle projecten te realiseren en samen te werken met Biersteker en andere gewaardeerde klanten om hun industriële toegangsbehoeften te vervullen.

Impressie

Belangrijke informatie

Overheaddeuren, brandrolschermen en dockequipment in 's-Gravenzande
Max. afmeting (b x h)
8000 mm x 8000 mm
Framedikte
Een antwoord
Vrije boven ruimte (NS)
Nog een antwoord
Open snelheid
100.000 km/h
Sluit snelheid
1 km/h
U-waarde
U
Rc-waarde
Een antwoord die heel lang is
R’w-waarde
Lorem ipsum dolor sit amet
Windbelasting
Groen
Waterdichtheid
10000
Luchtdichtheid
nog iets

Past deze deur bij jou?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Ik wil adviesIk wil advies

Projecten waar we ook trots op zijn

Matex levert al ruim 55 jaar overheaddeuren (sectionaaldeuren), roldeuren, snelloopdeuren, brandwerende deuren en bijzondere deuren door heel Nederland. Per jaar leveren we 1000+ opdrachten op. Dat zijn alle projecten waar we erg trots op zijn. Hieronder een greep uit deze projecten.

Bekijk alle projecten

Grote glazen schuifdeuren te Amsterdam (Werkspoor)

In opdracht van Homines Bouw zijn wij verheugd om ons project voor de Werkspoorhal in Amsterdam te presenteren. Als Matex hebben we met trots samengewerkt aan dit opmerkelijke project, waarbij we twee 2-delige schuifdeuren hebben ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Deze schuifdeuren vormen een essentieel onderdeel van de renovatie en transformatie van de Werkspoorhal, en we zijn er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan dit prestigieuze project.

Overheaddeuren te Rijswijk

Met trots en vakmanschap heeft Matex het voorrecht gehad om in opdracht van Biersteker Honselersdijk een prachtige reeks sectionaaldeuren te leveren voor een prestigieus project in Rijswijk. Dit project is een toonbeeld van de synergie tussen hoogwaardig vakmanschap en geavanceerde technologie, waarbij de expertise van Matex in industriële toegangstechniek tot uiting komt.

Inbraakwerende Roldeuren te Rotterdam

Deze roldeuren combineren geavanceerde technologieën met robuuste materialen om inbraakpogingen op doeltreffende wijze te voorkomen. Met de hoogste normen op het gebied van beveiliging, hebben de roldeuren van Matex een stevig en betrouwbaar ontwerp dat bestand is tegen zelfs de meest vastberaden inbraakpogingen. De beveiligingssystemen zijn grondig getest en gecertificeerd om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor EECV gemoedsrust heeft in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Snelroldeuren en geïsoleerde snelroldeuren voor FloraHolland Rijnsburg

Koninklijke FloraHolland is een wereldwijde speler op het gebied van bloemenveilingen, en een van de meest indrukwekkende logistieke centra in Nederland. De veiling in Rijnsburg is van zo'n immense omvang en van cruciaal belang voor de internationale bloemen- en plantenhandel dat elk aspect van de logistiek tot in de kleinste details moet worden uitgedacht. Een essentieel onderdeel van deze goed geoliede logistieke machine is de industriële toegangstechniek die wordt gebruikt, en daar komt Matex om de hoek kijken.

Grote M40 overheaddeuren nieuwbouw Daiwa House te Bunnik

Met trots presenteren wij een grootschalig project met indrukwekkende deuren: Daiwa House Modulair Europe. Gelegen op een ruime en strategische locatie langs de A12 in Bunnik, is deze nieuwe vestiging het resultaat van het bouwproject uitgevoerd door het gerenommeerde bedrijf De Vries en Verburg BV uit Stolwijk.

Gevelrenovatie met nieuwe M40 overheaddeuren te Werkhoven

Met groot genoegen presenteren wij het prachtige resultaat van de gevelrenovatie in opdracht van Hogendoorn te Werkhoven. Deze renovatie heeft niet alleen de esthetische uitstraling van het gebouw getransformeerd, maar heeft ook gezorgd voor een verbeterde functionaliteit en veiligheid. Een cruciaal onderdeel van dit renovatieproject was de installatie van nieuwe overheaddeuren, die een perfecte harmonie vormen met de vernieuwde gevel.

Windbestendige en robuuste snelroldeur bij afvalverwerker te Berkel

Met groot genoegen delen wij het succesvolle project bij PreZero in Berkel en Rodenrijs, waarbij Matex heeft gezorgd voor de perfecte deuroplossing. Hoge windbestendigheid, snelheid en onderhoudsarme kenmerken stonden centraal in dit project, en dat is precies wat we hebben weten te realiseren.

Roldeur aan boort van een zeeschip.

Matex deuren bevinden zich niet alleen op land. Voor dit schip heeft Matex een bijzondere roldeur ontworpen en geproduceerd.

Tientallen snelroldeuren voor voedselproductieruimtes te Lopik

Met trots presenteren wij het succesvolle montageproject in Lopik, waarbij meer dan 60 deuren zijn geïnstalleerd. In de voedselindustrie spelen voedselveiligheid en energiebesparing een cruciale rol bij de keuze voor high-speed deuren. In opdracht van bouwbedrijf Dijkham te Nijkerk hebben wij de prachtige taak gekregen om de high-speed deuren, sectionaaldeuren en brandwerende deuren te leveren en te monteren voor het project van onze gewaardeerde relatie, Royal A-Ware.

Matex M40 overheaddeur en Snelroldeur voor bouwstraat

Met trots presenteren wij het innovatieve project met de Matex Dag/Nacht-oplossing, waarbij één opening wordt voorzien van twee deuren. Deze oplossing is gekozen door RAB De Meern voor zowel de inrij- als uitrijdeuren van hun locatie. Het complete schakelsysteem maakt het mogelijk om met slechts één schakelaar over te schakelen van een overheaddeur naar een snelroldeur.

Klanten aan het woord

Praxis
Manager Beheer en Onderhoud

"Matex is voor ons als organisatie in de Doe-Het-Zelf sector een goede partner als het aankomt op het leveren en onderhouden van onze overhead en snelloopdeuren. Door heel het land kunnen we rekenen op professionele service en korte opvolgtijden bij calamiteiten. Ook bij vervangingen kunnen we rekenen op gedegen advies en een keurige prijsstelling."

Shurgard Self-Storage
Facility Manager

"Shurgard Nederland BV maakt al ruim 20 jaar gebruik van de diensten van Matex.  Matex heeft een snelle service, vandaag gebeld is ook vandaag geholpen. Matex is klantgericht, meedenkend, geeft duidelijke adviezen en beschikt over uitermate technische personeel. Ook heel belangrijk, zij zijn 24/7 bereikbaar! Kortom, voor onze business is Matex een zeer goed passend bedrijf."

De Vries en Verburg
Commercieel Directeur

"Matex is voor onze een betrouwbare partner voor het leveren en aanbrengen van overheaddeuren en dockequipment. Afspraak is afspraak en kwaliteit leveren staat bij beide bedrijven hoog in het vaandel. Daarom werken wij al vele jaren plezierig met elkaar."

Loogman Groep
Projectmanager

“We zijn al sinds 2001 naar volle tevredenheid klant bij Matex en hebben op al onze locaties hun overheaddeuren. De kwaliteit, service en het onderhoud van Matex zorgt ervoor dat wij geen omkijken naar de deuren hebben en ze in topconditie blijven.”

DSG
Manager Vastgoed

"Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met Matex. Als montage onderhoudsbedrijf geloven wij wel dat Matex dit kunstje verstaat, maar als bedrijf kun je het verschil juist voor de klant maken als er iets onverhoopt niet goed gaat. Ook dan kunnen we altijd op Matex rekenen. Dat maakt het voor ons een prettige en betrouwbare partij om mee samen te werken."

Euromaster
Category Manager Facility

"Wij zijn al jaren klant bij Matex voor het onderhoud aan onze overheaddeuren. De geboden service en kwaliteit 
staan voor een langdurige samenwerking."

PropertyView
Directeur Techniek

"Matex – een betrouwbare partner, een pre bij een goed beheer van logistiek vastgoed."

Banketbakkerij Merba
Facilitair Manager

"Matex heeft recent voor onze uitbreiding in Oosterhout een aantal overheaddeuren en laadhuizen geleverd en gemonteerd en bestaande laadhuizen verplaatst. Het is was er prettig dat Matex voor de uitvoering op locatie kon langskomen om de bouwkundige aanpassingen met de aannemer te bespreken. De monteurs van Matex hebben vakkundig en professioneel werk geleverd. We zijn tevreden met het resultaat."