BBL Vacatures

BBL Leerling Monteur (Industriedeuren)

Wil je graag leren terwijl je werkt? Dan kan je dit bij ons op de montage afdeling doen, waar we industriedeuren monteren. We hebben altijd plaats voor leergierige leerlingen die een vak willen leren.

Wat kan je verwachten als je start bij Matex?

Dat je echt een vak leert! Dit doen wij door goede begeleiding te bieden van ervaren monteurs van wie je veel kunt leren. Bij Matex ben je vrijwel iedere dag op een andere locatie. Je zit dus geen hele dag achter elkaar in de fabriek, het is erg afwisselend. Ook bieden wij alle tools en veiligheidsmiddelen om het werk goed te kunnen doen. Leerlingen hebben bij Matex concreet uitzicht op een baan voor de toekomst voor de lange termijn.

Wie zijn wij?

Matex is een familiebedrijf en een gerenommeerde leverancier van standaard tot gecompliceerde bedrijfsdeuren.  Zo levert Matex onder meer aan garagebedrijven, de bouwsector, land- en tuinbouw, detail- en groothandel, transport- en industriële bedrijven. Matex bestaat uit 2 afdelingen. De montageafdeling, deze afdeling monteert de deuren. En de serviceafdeling, deze afdeling repareert onderhoudt deuren.

Matex als leerbedrijf

Matex heeft ervaren, deskundige, loyale medewerkers in dienst met specifieke kennis die ze graag willen doorgeven aan de volgende generatie. Daarnaast horen wij ook graag jouw mening! Jonge mensen zorgen voor een open en dynamische sfeer en dat houdt ons actueel en scherp.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Met één van de volgende opleidingen kan je bij ons aan de slag:

  • Monteur mechatronica
  • Eerste monteur mechatronica
  • Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouwkunde
  • Technicus mechatronia systemen
  • Technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde

Heb je interesse?

Stuur een bericht of je CV naar solliciteren@matex.nl appen mag ook via 06-39439725. Wil je meer weten over deze functie, bel dan met de afdeling Personeelszaken, Annaliza van Kuilenburg op 085 4878 220.

Terug naar overzicht