Matex Laadhuizen

Matex Laadhuizen

Matex Laadhuizen zijn speciaal ontworpen om een laaddock toe te kunnen toevoegen aan een gebouw met minimale constructieve aanpassingen. De Matex Laadhuizen bestaan uit een onderbouwframe waarin de dockleveller ligt met daar bovenop een stalen frame waar gevelbeplating op gemonteerd kan worden. Het onderbouwframe draagt het gewicht van de dockleveller en het laadhuis volledig en kan voor de gevel van een gebouw worden geplaatst. Achter het laadhuis, in de gevel van het gebouw, zit een overheaddeur om de overgang warehouse/laadhuis af te sluiten.

Een laadhuis bestaat uit de volgende vier onderdelen:

  1. Een dockleveller om een soepele, verstelbare overbrugging naar de vrachtwagen te realiseren. Over de dockleveller is meer informatie te vinden op de productpagina.
  2. Een dockshelter om de opening tussen vrachtwagen en laadhuis af te sluiten. Dockshelters zijn verkrijgbaar in verschillende varianten die beschreven staan op de eigen productpagina.
  3. Het laadhuis-frame dat het gewicht van de dockleveller en de opbouw draagt en zorgt voor een gelijkvloerse overgang naar het gebouw.
  4. De opbouw die zorgt voor een droge en geïsoleerde overgang naar het gebouw.

Matex Laadhuizen zijn naar wens configureerbaar om precies aan te sluiten aan de eisen en wensen voor uw laad-los omgeving. De opbouw van een laadhuis kan aangepast worden aan de uitstraling van het gebouw.

 

 

Belangrijkste specificaties 

Matex Laadhuizen
Draagconstructie
Volledig vrijstaand/onafhangkelijk van het gebouw
Topplaat
6 of 8 mm
Kokerframe onderframe
Kokers 100x100x4 mm
In hoogte afstelbaar:
Ja
Afwerking
Gelakt of gegalvaniseerd
Opbouw
Metaal of sandwich of eigen gevelbeplating

Bekijk hieronder alle kenmerken van de Matex Laadhuizen

Frametypes
Afmetingen
Opbouw