Werken bij Matex

Kom werken bij hét deuren-bedrijf van Nederland!

Vanuit ons hoofdkantoor in De Meern (Utrecht) werken we door heel Nederland aan het onderhouden en monteren van industriële deuren. We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Op deze pagina vind je onze open vacatures en informatie over open solliciteren. We kijken er naar uit om je te leren kennen!

Ben je op zoek naar een stage of werk-leertraject (BBL)? Klik hier voor meer informatie.

Werken bij Matex in het kort:

  • Stabiel familiebedrijf met 55 jaar ervaring en focus op de lange termijn.
  • Veel eigen verantwoordelijkheid en een platte organisatiestructuur.
  • Actieve personeelsvereniging met leuke activiteiten.

Een impressie van de sfeer bij Matex

Open sollicitaties

Matex Deuren is een groeiend en gezond familiebedrijf! We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe collega’s en hebben regelmatig plekken voor stages en leerwerktrajecten.

Staat de vacature waar je naar zoekt er (nog) niet bij? Neem dan contact met ons op voor een open sollicitatie. We maken graag kennis met je!

Solliciteren?

Stuur je CV naar solliciteren@matex.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Annaliza van Kuilenburg, Personeelsadviseur +31 854 - 878222.

Contact per mail

Contact per telefoon

Ons team over Matex

Paul
Vertegenwoordiger

"Goed contact met en betrokken zijn bij veel verschillende klanten, samen bouwen aan mooie projecten, de kick van het verkrijgen van een order, ….dat is o.a. waar ik iedere werkdag -al 34 jaar- voor opsta, nadat ik in de verkoop van industrieel toegangstechniek ben gaan werken."

Erik
Werkvoorbereider bij Matex

“Ik kreeg de kans om als werkvoorbereider bij Matex aan de slag te gaan en eerst heb ik mogen meelopen met de servicemonteurs. Dit was heel waardevol. Ik leerde collega's, de praktijk en de producten in een korte tijd kennen. Hierdoor kan ik tot op de dag van vandaag mijn werk als werkvoorbereider beter uitvoeren.”

Justin
Hulpmonteur

“Ik werk nu een half jaar bij Matex en het is gewoon beter dan verwacht. Ik ben vanaf dag 1 goed opgevangen, alles stond netjes voor mij klaar. Collega’s zijn top, de sfeer is goed en ik krijg de tijd om te mogen leren. Ook zijn de werktijden erg fijn. Het juiste gereedschap is beschikbaar en ook mooie bedrijfskleding en werkschoenen. Eerst wil ik alles op de montage afdeling goed onder de knie krijgen, zodat ik beter weet hoe alles in elkaar zit.”

Fiangelo
Hulpmonteur

“Mijn doel is om een veelzijdige monteur te worden en bij Matex krijg ik deze mogelijkheid. Eerst werkte ik veel samen en hierdoor heb ik heel veel geleerd. En nu werk ik zelfstandig waarbij hulp van collega's altijd dichtbij is!”

Hans
Hulpmonteur

"Ik leer veel collega's kennen doordat ik met verschillende monteurs samenwerk. Ook kom ik regelmatig op onze vestiging in De Meern en is er tijd voor een bakkie koffie en een praatje. Dit is gezellig en goed voor de samenwerking"

Nicky
Monteur

“Terug van weggeweest. Een familiebedrijf, waar 1 van de eigenaren nog steeds op de werkvloer meewerkt, indrukwekkend.”

Martin
Servicemonteur

“Ik ben fijn ontvangen, alles was netjes geregeld. Ik mocht met verschillende collega’s meelopen. Zo leerde ik ze gelijk beter kennen en maakte kennis met hun werkwijze. Onder de jongens is er een goede sfeer...... en er wordt hard gewerkt.”

Patrick
Servicemonteur

“Het enthousiasme waarmee ik ben gestart op mijn eerste werkdag is alleen nog maar meer geworden sinds ik bij Matex aan de slag ben. De collega’s binnen Matex zijn allemaal even enthousiast en iedereen neemt de tijd om zaken uit te leggen.”

Paul Kwakkenbos
Verkoop Buitendienst Noord en Productexpert Dockequipment
+31 (0)6 83 44 22 58Linkedin

Waarom ik met veel plezier naar mijn werk ga?

"Goed contact met en betrokken zijn bij veel verschillende klanten, samen bouwen aan mooie projecten, de kick van het verkrijgen van een order, ….dat is o.a. waar ik iedere werkdag -al 34 jaar- voor opsta, nadat ik in de verkoop van industrieel toegangstechniek ben gaan werken.

Als je van jouw beroep een vak maakt en merkt dat je daarvoor veel vertrouwen terugkrijgt, geeft dat veel voldoening. Dat is wat je in de verkoop iedere dag kan meemaken.

Samen met mijn collega’s van de binnen-verkoopafdeling een team vormen en projecten vanaf de start meemaken.

Het vertrouwen krijgen van nieuwe klanten is natuurlijk al geweldig en geeft een verkoper een kick. Maar niets is mooier dan dat die verkoop leidt tot een langdurige relatie, waarbij de klant laat merken
dat jouw aanpak, advies en service hem ondersteunt in zijn proces en dat er vertrouwen is in wat en hoe snel je adviseert of offreert.

Dat je als team succesvol bent kun je afleiden aan de relaties die continueren.

Wil jij ook onderdeel zijn van zo’n team? Neem dan contact met mij op. Wij zoeken nog collega’s op de Verkoop Binnendienst."

Paul - Verkoop Buitendienst