Matex Dockshelters

Matex Dockshelters

Dockshelters zijn essentiële voorzieningen voor magazijnen, laadperrons en andere soortgelijke faciliteiten. Ze sluiten de opening tussen gebouw en vrachtwagens van verschillende formaten af. Goederen en personeel worden zo beter beschermd tegen schommelende temperaturen, stof en puin. Dockshelters helpen ook een stabiele temperatuur binnen de faciliteit te handhaven, wat cruciaal is voor het behoud van bederfelijke goederen.

Onze dockshelters zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiëntie. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en extreme weersomstandigheden. De shelters zijn ook snel te installeren en te onderhouden, zodat uw faciliteit zonder onderbrekingen kan functioneren. Wij bieden een reeks maten en configuraties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Dus of u nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, wij hebben een dockshelter die bij u past.

 

Belangrijkste specificaties 

Matex Dockshelters
Type Dockshelters:
Scharnierend, Opblaasbaar, Mechanisch en in-Nis gemonteerd
Buitenwerkse breedte
Zie specificaties per docksheltertype
Buitenwerkse breedte:
Zie specificaties per docksheltertype
Diepte:
Zie specificaties per docksheltertype
Materiaal Top- en Zijflappen:
3mm dik polyester met dubbellaags PVC coating
Materiaal boven en zijkanten:
0.5 mm dik polyester met enkellaags PVC coating
Algemene opties:
Nummering op het bovengordijn, gele oplijnstrepenstrepen
Opties voor dockshelters met flappen:
Bovengrodijn met meerdere spleten, hoekafdichting met bumpers, extra verstevigde zijgordijnen

Vragen?

Paul Kwakkenbos

Verkoop Buitendienst Noord en Productexpert Dockequipment

Bekijk hieronder eigenschappen van de Matex Dockshelters

Matex Dockshelter met Scharnierend Frame (DSF)
Matex Opblaasbare Dockshelter (DSO)
Matex In Nis gemonteerde Dockshelter
Matex Mechanische Dockshelter

Vraag het aan de dockequipment-experts

Direct contact met het Matex-Team

Vragen?

Paul Kwakkenbos

Verkoop Buitendienst Noord en Productexpert Dockequipment

Fotogalerij

Er zijn geen berichten om weer te geven.

Projecten waar we trots op zijn

Anders gezegd: projecten waar onze klanten blij mee zijn. Het lijkt een open deur, maar dat is wel waar we ons van advies tot en met levering en service hard voor maken! 

Bekijk alle projecten

Grote glazen schuifdeuren te Amsterdam (Werkspoor)

In opdracht van Homines Bouw zijn wij verheugd om ons project voor de Werkspoorhal in Amsterdam te presenteren. Als Matex hebben we met trots samengewerkt aan dit opmerkelijke project, waarbij we twee 2-delige schuifdeuren hebben ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Deze schuifdeuren vormen een essentieel onderdeel van de renovatie en transformatie van de Werkspoorhal, en we zijn er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan dit prestigieuze project.

Overheaddeuren te Rijswijk

Met trots en vakmanschap heeft Matex het voorrecht gehad om in opdracht van Biersteker Honselersdijk een prachtige reeks sectionaaldeuren te leveren voor een prestigieus project in Rijswijk. Dit project is een toonbeeld van de synergie tussen hoogwaardig vakmanschap en geavanceerde technologie, waarbij de expertise van Matex in industriële toegangstechniek tot uiting komt.

Inbraakwerende Roldeuren te Rotterdam

Deze roldeuren combineren geavanceerde technologieën met robuuste materialen om inbraakpogingen op doeltreffende wijze te voorkomen. Met de hoogste normen op het gebied van beveiliging, hebben de roldeuren van Matex een stevig en betrouwbaar ontwerp dat bestand is tegen zelfs de meest vastberaden inbraakpogingen. De beveiligingssystemen zijn grondig getest en gecertificeerd om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor EECV gemoedsrust heeft in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Snelroldeuren en geïsoleerde snelroldeuren voor FloraHolland Rijnsburg

Koninklijke FloraHolland is een wereldwijde speler op het gebied van bloemenveilingen, en een van de meest indrukwekkende logistieke centra in Nederland. De veiling in Rijnsburg is van zo'n immense omvang en van cruciaal belang voor de internationale bloemen- en plantenhandel dat elk aspect van de logistiek tot in de kleinste details moet worden uitgedacht. Een essentieel onderdeel van deze goed geoliede logistieke machine is de industriële toegangstechniek die wordt gebruikt, en daar komt Matex om de hoek kijken.

Grote M40 overheaddeuren nieuwbouw Daiwa House te Bunnik

Met trots presenteren wij een grootschalig project met indrukwekkende deuren: Daiwa House Modulair Europe. Gelegen op een ruime en strategische locatie langs de A12 in Bunnik, is deze nieuwe vestiging het resultaat van het bouwproject uitgevoerd door het gerenommeerde bedrijf De Vries en Verburg BV uit Stolwijk.

Gevelrenovatie met nieuwe M40 overheaddeuren te Werkhoven

Met groot genoegen presenteren wij het prachtige resultaat van de gevelrenovatie in opdracht van Hogendoorn te Werkhoven. Deze renovatie heeft niet alleen de esthetische uitstraling van het gebouw getransformeerd, maar heeft ook gezorgd voor een verbeterde functionaliteit en veiligheid. Een cruciaal onderdeel van dit renovatieproject was de installatie van nieuwe overheaddeuren, die een perfecte harmonie vormen met de vernieuwde gevel.

Overheaddeuren, branddeuren en dockequipment te 's-Gravenzande

Met trots delen wij het prachtige project in 's Gravenzande, waarbij we een compleet portfolio aan industrieel toegangstechniek hebben geleverd. Dit omvatte een scala aan hoogwaardige producten, waaronder brandschuifdeuren, brandrolschermen, sectionaaldeuren en dockequipment. Onze oprechte dank gaat uit naar Biersteker uit Honselersdijk voor het toevertrouwen van deze mooie opdracht.

Windbestendige en robuuste snelroldeur bij afvalverwerker te Berkel

Met groot genoegen delen wij het succesvolle project bij PreZero in Berkel en Rodenrijs, waarbij Matex heeft gezorgd voor de perfecte deuroplossing. Hoge windbestendigheid, snelheid en onderhoudsarme kenmerken stonden centraal in dit project, en dat is precies wat we hebben weten te realiseren.

Roldeur aan boort van een zeeschip.

Matex deuren bevinden zich niet alleen op land. Voor dit schip heeft Matex een bijzondere roldeur ontworpen en geproduceerd.

Tientallen snelroldeuren voor voedselproductieruimtes te Lopik

Met trots presenteren wij het succesvolle montageproject in Lopik, waarbij meer dan 60 deuren zijn geïnstalleerd. In de voedselindustrie spelen voedselveiligheid en energiebesparing een cruciale rol bij de keuze voor high-speed deuren. In opdracht van bouwbedrijf Dijkham te Nijkerk hebben wij de prachtige taak gekregen om de high-speed deuren, sectionaaldeuren en brandwerende deuren te leveren en te monteren voor het project van onze gewaardeerde relatie, Royal A-Ware.