Matex Docklevellers

Matex Docklevellers

Docklevellers zijn essentieel voor bedrijven die regelmatig goederen laden en lossen. Ze zorgen voor een veilige en soepele overgang tussen magazijn en vrachtwagen, waardoor het laad- en losproces vlotter verloopt.

Onze docklevellers zijn van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichtscapaciteiten, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu werkt met lichte bestelwagens of zware vrachtwagens, wij hebben de juiste dockleveller voor u.

Onze docklevellers zijn voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder een antislip-oppervlak, een automatische afrolbeveiliging en een zijdelingse stabilisatie. Deze functies helpen ongelukken en schade te voorkomen, waardoor uw werknemers veilig kunnen werken en uw goederen veilig kunnen worden geladen en gelost.

Kortom, de Matex Dockleveller is een must voor uw logistieke omgeving!

Belangrijkste specificaties 

Matex Docklevellers
Standaardlengtes:
1750 mm, 2000 mm, 2500 mm, 2750 mm, 3000mm, 3500mm, 4000 mm of 4500 mm
Standaardbreedte:
1750 mm, 2000 mm, 2100 mm, 2200 mm, 2250 mm of 2400 mm
Lip-systemen:
Scharnierend of Telescopisch
Lip-opties:
Vlakke kant, afgeschuinde kant, taps toelopend, gesegmenteerd
Lip-dikte
13-15 mm of 15-17 mm (optioneel)
Liplengtes scharnierend:
400 mm (standaard) of 500 mm
Liplengtes telescopisch:
500 mm (standaard) of 1000 mm
Dynamische belastbaarheid:
60 kN (standaard), 80 kN, 100 kN en 150kN (volgens NEN-EN 1398)
Standaardkleuren:
RAL 5010, RAL 7016, RAL 9005
Materiaal Platform:
Tranenplaat 6-8 mm dik (standaard) of 8-10mm dik
Veiligheidsystemen:
Voetbeschermingsplaten, Automatische noodstop, Fall Guard (optioneel)
Materiaal lip:
13/15 mm dik
Oppervlaktebehandeling (Corrosiebescherming):
80 IJM corrosiebescherming C2-M (standaard), -160 IJM corrosiebescherming C-3H, Gegalvaniseerd
Vermogen/aansluiting:
0.75 kW (400V 3 fase, voorzien van CEE-form stekker)

Vragen?

Paul Kwakkenbos

Verkoop Buitendienst Noord en Productexpert Dockequipment

Bekijk hieronder alle kenmerken van de Matex Matex docklevellers

Uitvoering Lip
Afmetingen en maatvoering
Inbouwframes
Belasting
Besturing en veiligheid
Isolatie
Uiterlijk en kleur
Accessoires

Vraag het aan de dockequipment-experts

Direct contact met het Matex-Team

Vragen?

Paul Kwakkenbos

Verkoop Buitendienst Noord en Productexpert Dockequipment

Fotogalerij

Projecten waar we trots op zijn

Anders gezegd: projecten waar onze klanten blij mee zijn. Het lijkt een open deur, maar dat is wel waar we ons van advies tot en met levering en service hard voor maken! 

Bekijk alle projecten

Grote glazen schuifdeuren te Amsterdam (Werkspoor)

In opdracht van Homines Bouw zijn wij verheugd om ons project voor de Werkspoorhal in Amsterdam te presenteren. Als Matex hebben we met trots samengewerkt aan dit opmerkelijke project, waarbij we twee 2-delige schuifdeuren hebben ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Deze schuifdeuren vormen een essentieel onderdeel van de renovatie en transformatie van de Werkspoorhal, en we zijn er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan dit prestigieuze project.

Overheaddeuren te Rijswijk

Met trots en vakmanschap heeft Matex het voorrecht gehad om in opdracht van Biersteker Honselersdijk een prachtige reeks sectionaaldeuren te leveren voor een prestigieus project in Rijswijk. Dit project is een toonbeeld van de synergie tussen hoogwaardig vakmanschap en geavanceerde technologie, waarbij de expertise van Matex in industriële toegangstechniek tot uiting komt.

Inbraakwerende Roldeuren te Rotterdam

Deze roldeuren combineren geavanceerde technologieën met robuuste materialen om inbraakpogingen op doeltreffende wijze te voorkomen. Met de hoogste normen op het gebied van beveiliging, hebben de roldeuren van Matex een stevig en betrouwbaar ontwerp dat bestand is tegen zelfs de meest vastberaden inbraakpogingen. De beveiligingssystemen zijn grondig getest en gecertificeerd om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor EECV gemoedsrust heeft in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Snelroldeuren en geïsoleerde snelroldeuren voor FloraHolland Rijnsburg

Koninklijke FloraHolland is een wereldwijde speler op het gebied van bloemenveilingen, en een van de meest indrukwekkende logistieke centra in Nederland. De veiling in Rijnsburg is van zo'n immense omvang en van cruciaal belang voor de internationale bloemen- en plantenhandel dat elk aspect van de logistiek tot in de kleinste details moet worden uitgedacht. Een essentieel onderdeel van deze goed geoliede logistieke machine is de industriële toegangstechniek die wordt gebruikt, en daar komt Matex om de hoek kijken.

Grote M40 overheaddeuren nieuwbouw Daiwa House te Bunnik

Met trots presenteren wij een grootschalig project met indrukwekkende deuren: Daiwa House Modulair Europe. Gelegen op een ruime en strategische locatie langs de A12 in Bunnik, is deze nieuwe vestiging het resultaat van het bouwproject uitgevoerd door het gerenommeerde bedrijf De Vries en Verburg BV uit Stolwijk.

Gevelrenovatie met nieuwe M40 overheaddeuren te Werkhoven

Met groot genoegen presenteren wij het prachtige resultaat van de gevelrenovatie in opdracht van Hogendoorn te Werkhoven. Deze renovatie heeft niet alleen de esthetische uitstraling van het gebouw getransformeerd, maar heeft ook gezorgd voor een verbeterde functionaliteit en veiligheid. Een cruciaal onderdeel van dit renovatieproject was de installatie van nieuwe overheaddeuren, die een perfecte harmonie vormen met de vernieuwde gevel.

Overheaddeuren, branddeuren en dockequipment te 's-Gravenzande

Met trots delen wij het prachtige project in 's Gravenzande, waarbij we een compleet portfolio aan industrieel toegangstechniek hebben geleverd. Dit omvatte een scala aan hoogwaardige producten, waaronder brandschuifdeuren, brandrolschermen, sectionaaldeuren en dockequipment. Onze oprechte dank gaat uit naar Biersteker uit Honselersdijk voor het toevertrouwen van deze mooie opdracht.

Windbestendige en robuuste snelroldeur bij afvalverwerker te Berkel

Met groot genoegen delen wij het succesvolle project bij PreZero in Berkel en Rodenrijs, waarbij Matex heeft gezorgd voor de perfecte deuroplossing. Hoge windbestendigheid, snelheid en onderhoudsarme kenmerken stonden centraal in dit project, en dat is precies wat we hebben weten te realiseren.

Roldeur aan boort van een zeeschip.

Matex deuren bevinden zich niet alleen op land. Voor dit schip heeft Matex een bijzondere roldeur ontworpen en geproduceerd.

Tientallen snelroldeuren voor voedselproductieruimtes te Lopik

Met trots presenteren wij het succesvolle montageproject in Lopik, waarbij meer dan 60 deuren zijn geïnstalleerd. In de voedselindustrie spelen voedselveiligheid en energiebesparing een cruciale rol bij de keuze voor high-speed deuren. In opdracht van bouwbedrijf Dijkham te Nijkerk hebben wij de prachtige taak gekregen om de high-speed deuren, sectionaaldeuren en brandwerende deuren te leveren en te monteren voor het project van onze gewaardeerde relatie, Royal A-Ware.