Overheaddeur Matex M40F

Overheaddeur Matex M40F

Onze Matex M40F overheaddeur met glassecties bieden een uitstekende combinatie van functionaliteit en esthetiek. De glazen secties van de deur bieden niet alleen een visuele verbinding met de buitenwereld, maar laten ook natuurlijk licht binnenkomen, waardoor uw bedrijfsruimte helderder en uitnodigender wordt. Dit kan niet alleen een positieve invloed hebben op de productiviteit van uw medewerkers, maar kan ook bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf.

De M40F is een robuuste en duurzame aluminium overheaddeur met veel lichtinval. Belangrijk kenmerk is het grote aantal variatiemogelijkheden met de glasindeling en type beglazingen zoals acrylaat of hardglas. Zo bepaal je zelf hoeveel daglicht uw bedrijfspand binnenvalt. Bovendien kan M40F aangepast worden naar uw wensen waardoor deze optimaal aansluit bij de styling van uw pand.         

Door de esthetische uitstraling is de M40F bij uitstek geschikt voor representatieve ruimtes, zoals showrooms, werkplaatsen en moderne bedrijfshallen. Door de hoge lichtdoorlatendheid naar keuze is er minder kunstlicht nodig; je bespaart energie. De M40F is eenvoudig en veilig te bedienen, zowel handmatig als elektrisch.

Belangrijkste specificaties

Overheaddeur Matex M40F
Maximale deurafmetingen
op aanvraag, afhankelijk van type glas
Max gewicht
verenpakket ca. 800 kg / directe aandrijving max. 1500 kg
Type secties
aluminium secties 40 mm dik
Type glasvullingen
acrylaat, hardglas, Pro-Tech, polycarbonaat, smoke,
Aantal glasvullingen
enkel, dubbel, gecombineerde type beglazing
Elektrische aandrijving
1-fase 230 Volt / 3-fasen 400 Volt
Handbediening
Trekkoord, touwkabel, kettingkabel
Warmte isolatie
4,00 W/m2K o.b.v. deurmaat 4000 x 3500mm
Windbelasting
Klasse 1 - 4
Waterdichtheid
Klasse 0 - 3
Geïntegreerde loopdeur
Dorpelhoogte 17, 25, 40, 80 mm

Bekijk hieronder alle kenmerken van de Overheaddeur Matex M40F

Design en beglazing
Bodemsectie
Beveiligingen
Aandrijving en bediening
Railsysteem
Loopdeur

Foto galerij

Projecten waar we  trots op zijn

Anders gezegd: projecten waar onze klanten blij mee zijn. Het lijkt een open deur, maar dat is wel waar we ons van advies tot en met levering en service hard voor maken! 

Bekijk alle projecten

Grote glazen schuifdeuren te Amsterdam (Werkspoor)

In opdracht van Homines Bouw zijn wij verheugd om ons project voor de Werkspoorhal in Amsterdam te presenteren. Als Matex hebben we met trots samengewerkt aan dit opmerkelijke project, waarbij we twee 2-delige schuifdeuren hebben ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Deze schuifdeuren vormen een essentieel onderdeel van de renovatie en transformatie van de Werkspoorhal, en we zijn er trots op een bijdrage te hebben geleverd aan dit prestigieuze project.

Overheaddeuren te Rijswijk

Met trots en vakmanschap heeft Matex het voorrecht gehad om in opdracht van Biersteker Honselersdijk een prachtige reeks sectionaaldeuren te leveren voor een prestigieus project in Rijswijk. Dit project is een toonbeeld van de synergie tussen hoogwaardig vakmanschap en geavanceerde technologie, waarbij de expertise van Matex in industriële toegangstechniek tot uiting komt.

Inbraakwerende Roldeuren te Rotterdam

Deze roldeuren combineren geavanceerde technologieën met robuuste materialen om inbraakpogingen op doeltreffende wijze te voorkomen. Met de hoogste normen op het gebied van beveiliging, hebben de roldeuren van Matex een stevig en betrouwbaar ontwerp dat bestand is tegen zelfs de meest vastberaden inbraakpogingen. De beveiligingssystemen zijn grondig getest en gecertificeerd om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor EECV gemoedsrust heeft in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Snelroldeuren en geïsoleerde snelroldeuren voor FloraHolland Rijnsburg

Koninklijke FloraHolland is een wereldwijde speler op het gebied van bloemenveilingen, en een van de meest indrukwekkende logistieke centra in Nederland. De veiling in Rijnsburg is van zo'n immense omvang en van cruciaal belang voor de internationale bloemen- en plantenhandel dat elk aspect van de logistiek tot in de kleinste details moet worden uitgedacht. Een essentieel onderdeel van deze goed geoliede logistieke machine is de industriële toegangstechniek die wordt gebruikt, en daar komt Matex om de hoek kijken.

Grote M40 overheaddeuren nieuwbouw Daiwa House te Bunnik

Met trots presenteren wij een grootschalig project met indrukwekkende deuren: Daiwa House Modulair Europe. Gelegen op een ruime en strategische locatie langs de A12 in Bunnik, is deze nieuwe vestiging het resultaat van het bouwproject uitgevoerd door het gerenommeerde bedrijf De Vries en Verburg BV uit Stolwijk.

Gevelrenovatie met nieuwe M40 overheaddeuren te Werkhoven

Met groot genoegen presenteren wij het prachtige resultaat van de gevelrenovatie in opdracht van Hogendoorn te Werkhoven. Deze renovatie heeft niet alleen de esthetische uitstraling van het gebouw getransformeerd, maar heeft ook gezorgd voor een verbeterde functionaliteit en veiligheid. Een cruciaal onderdeel van dit renovatieproject was de installatie van nieuwe overheaddeuren, die een perfecte harmonie vormen met de vernieuwde gevel.

Overheaddeuren, branddeuren en dockequipment te 's-Gravenzande

Met trots delen wij het prachtige project in 's Gravenzande, waarbij we een compleet portfolio aan industrieel toegangstechniek hebben geleverd. Dit omvatte een scala aan hoogwaardige producten, waaronder brandschuifdeuren, brandrolschermen, sectionaaldeuren en dockequipment. Onze oprechte dank gaat uit naar Biersteker uit Honselersdijk voor het toevertrouwen van deze mooie opdracht.

Windbestendige en robuuste snelroldeur bij afvalverwerker te Berkel

Met groot genoegen delen wij het succesvolle project bij PreZero in Berkel en Rodenrijs, waarbij Matex heeft gezorgd voor de perfecte deuroplossing. Hoge windbestendigheid, snelheid en onderhoudsarme kenmerken stonden centraal in dit project, en dat is precies wat we hebben weten te realiseren.

Roldeur aan boort van een zeeschip.

Matex deuren bevinden zich niet alleen op land. Voor dit schip heeft Matex een bijzondere roldeur ontworpen en geproduceerd.

Tientallen snelroldeuren voor voedselproductieruimtes te Lopik

Met trots presenteren wij het succesvolle montageproject in Lopik, waarbij meer dan 60 deuren zijn geïnstalleerd. In de voedselindustrie spelen voedselveiligheid en energiebesparing een cruciale rol bij de keuze voor high-speed deuren. In opdracht van bouwbedrijf Dijkham te Nijkerk hebben wij de prachtige taak gekregen om de high-speed deuren, sectionaaldeuren en brandwerende deuren te leveren en te monteren voor het project van onze gewaardeerde relatie, Royal A-Ware.

Bekijk ook deze deuren