Ontdek Matex

Waar vakmanschap en avontuur samenkomen!

Maak kennis met Matex, een bruisend familiebedrijf dat deuren opent naar een wereld vol mogelijkheden. We zijn niet zomaar een bedrijf, we zijn de experts achter industriedeuren - van de alledaagse tot de meest complexe. Denk aan deuren voor garagebedrijven, logistieke hubs, land- en tuinbouwbedrijven, en zelfs voor op vliegvelden en op schepen.

Matex bestaat uit 2 afdelingen. De montageafdeling ("Montagecrew") monteert en assembleert de nieuwe deuren. En de serviceafdeling ("Superhelden van Service") repareren en onderhouden bestaande deuren.

Het deurenaanbod omvat alle typen bedrijfsdeuren. We leveren niet alleen standaarddeuren, maar ook megadeuren voor scheepswerven en hangars. Onze eigen engineering- en productieafdeling ontwikkelt deze bijzondere deuren tot in detail.

En we blinken uit - we zijn trotse eigenaars van de VCA** en ISO 9001 . Veiligheid en kwaliteit zijn voor ons van levensbelang

Matex als leerbedrijf

Matex heeft zeer ervaren, deskundige, loyale medewerkers in dienst met specifieke kennis die ze graag willen doorgeven aan de volgende generatie. Daarnaast zorgen jonge mensen voor een open en dynamische sfeer. Samen creëren we een sfeer die bruist van energie en vernieuwing. En raad eens? Dat houdt iedereen scherp en bij de tijd!

Wat kan je als student verwachten als je start bij Matex?

Dat je echt een vak leert!  Dit doen wij door goede begeleiding te bieden van ervaren monteurs van wie je veel kunt leren.  Bij Matex ben je vrijwel iedere dag op een andere locatie. Je zit dus geen hele dag achter elkaar in de fabriek, het is erg afwisselend.  Ook bieden wij alle tools en veiligheidsmiddelen om het werk goed te kunnen doen.

En wat dacht je van de toekomst? Als je bij Matex leert, staan de deuren naar een fantastische baan wagenwijd voor je open.

Opleidingen bij Matex

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij onderdeel worden van ons avontuur? Nou, dat kan met een van deze geweldige opleidingen:

Monteur mechatronica

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

MBO 2
Eerste monteur mechatronica

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

MBO 3
Eerste monteur service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 2-3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

MBO 4
Technicus mechatronica systemen

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

MBO 4
Technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

MBO 4

Openstaande BBL vacatures bij Matex

BBL Leerling Monteur (Industriedeuren)
Lees meer

Maak kennis met Matex: waar kennis & fun hand in hand gaan!

Waar wacht je nog op? Doe mee met het Matex-team en wordt een deel van ons geweldige verhaal!

Solliciteren?

Stuur je CV naar solliciteren@matex.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Annaliza van Kuilenburg, Personeelsadviseur +31 854 - 878220.

 

Contact per mail

Contact per telefoon